Language English

Wijnen Welten

Wijnen Welten wil zich onderscheiden door zich te specialiseren in de verschillende onderdelen in de agrarische en hippische sector. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over een grote productkennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wijnen Welten is GMP+, SKAL en SecureFeed gecertificeerd.

Transport

Het distributiecentrum vindt u in Boekel (NB) vanaf deze locatie worden er dagelijks diverse producten in Nederland geleverd. Ook aangrenzende landen zoals Duitsland, België en Luxemburg worden door Wijnen Welten voorzien. We beschikken over diverse manieren van transport, van BE-combinatie, walking-floor tot containertransport.

Organics

Wijnen Welten wil een onafhankelijke eigen rol spelen in het adviseren en/of afzetten van verschillende soorten compost. Dit gebeurt onder andere naar Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Agro

Bij Wijnen Welten bent u niet alleen aan het juiste adres voor een breed productenpakket, maar wij voorzien u ook graag van een advies op maat in de agrarische en hippische sector. Wij hebben specialisten die helemaal thuis zijn in uw vakgebied. Hetzij door opleiding, jarenlange ervaring als adviseur of doordat ze zelf bijvoorbeeld werkzaam in de brache zijn geweest.

Contact us!

Do you have a question or do you want to make an appointment?

Contact us via the contact form or send us an email at info@wijnenwelten.nl

Your personal data will only be used for the moment we contact you. Reat the privacy statement for more information.