Fourage & strooisels voor paarden

Fourage en stro

U kunt bij Wijnen-Agro b.v. terecht voor o.a. gerst stro of tarwestro, maar daarnaast ook voor de gemalen variant en natuurlijk koolzaadstro. U kunt kiezen uit verschillende soorten en lengtes van stro, waardoor u er voor kunt zorgen dat uw dieren hier optimaal profijt van hebben en dat het aansluit bij hun en uw specifieke wensen/behoeften.

Luzerne

Onze fourages bestaan daarnaast uit zowel luzerne als diverse soorten hooi. Met behulp van de luzerne zorgt u ervoor dat u het rantsoen voor uw dieren kunt verrijken met structuur, zonder dat u aan de andere kant wat in hoeft te leveren op het gebied van energie of eiwitwaarde. De lange vezel in de luzerne zorgt ervoor dat uw paard gestimuleerd wordt om goed te kauwen waardoor een optimale darmflora wordt gestimuleerd.

Hooi voor uw paard

Kies voor kwalitatief hooi voor uw paard bij Wijnen-Agro b.v. Wij halen onze producten zowel uit binnen- en buitenland en zorgen daarmee altijd voor een optimale kwaliteit van het hooi dat we aanbieden. Wij onderhouden uitstekende contacten met de diverse producenten en zijn op die manier in staat om de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten te houden. Zo kiest u voor een uitstekende basis ruwvoer voor uw paard.

Diverse strooisels voor uw paarden

Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan diverse soorten strooisels voor in uw paardenbox, welke voor een uitstekende bedekking van uw stal zorgen. De strooisels zorgen ervoor dat vocht zo min mogelijk kans krijgt en het ligcomfort voor uw dieren zo groot mogelijk is. Uiteraard werken we ook op het gebied van strooisels met diverse producenten en kiest u zo altijd voor de best mogelijke kwaliteit, in combinatie met scherpe prijzen.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@wijnenwelten.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.