Voeding voor rundvee

Juiste voeding voor uw rundvee

Wanneer we van een koe verlangen dat zij veel melk of gezond vlees produceert, een goede conditie behoud en tijdig drachtig wordt, vraagt u van haar absolute topsport.

Topsport kan zij alleen maar verrichten met de juiste voeding en een gezonde leefomgeving. Om uw oudere koeien te kunnen vervangen of om groei te realiseren binnen uw bedrijf is een goede jongvee-opfok noodzakelijk. Vanaf het pasgeboren kalf tot en met het afkalven van uw jonge vaars heeft Wijnen Welten Agro B.V. alles in huis om het (jonge) rund te ondersteunen in haar ontwikkeling.

Merken Rundveevoeding

Ruwvoer van Hartog

Hartog staat bekend als een uitstekende producent van ruwvoer voor uw rundvee, op basis waarvan het in een goede conditie en gezondheid komt, om topprestaties te kunnen leveren. Het ruwvoer van uw rundvee bestaat bijvoorbeeld uit een Lucerne-mix, Gras-mix of Compact Gras, deze producten zorgen ervoor dat uw paard een goede basisvoeding krijgt. Hartog werkt met de beste grondstoffen, waardoor de kwaliteit altijd optimaal is.

Krachtvoer van Hartog

Daarnaast is er het krachtvoer van Hartog. Onze deskundigen adviseren u graag over het gebruik van deze voeding voor uw paard. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor producten als Balance, Energy Classic, Energy Special en Concept. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een granenmix met een hoge energiewaarde, of aan de andere kant juist voor een totaalvoer dat rijk is aan vitaminen. Met het krachtvoer van Hartog komt uw rundvee in een optimale conditie.


Mijten voor de ontwikkeling van kalf tot rund

Mijten is een Belgische producent van diverse soorten voer voor uw rundvee. Men heeft meer dan 70 jaar ervaring met het produceren van natuurgeoriënteerde en uitgebalanceerde voeding, waardoor het uitstekend aansluit bij de kernwaarden van Wijnen Welten Agro B.V. Tijdens het productieproces kijkt men kritisch naar de verschillende voedingselementen en eigenschappen, zodat Mijten een optimale ontwikkeling van kalf tot rund mogelijk maakt.

Producten van Mijten

Mijten zorgt voor een berekende bijdrage voor de toekomst van uw bedrijf. Alle voeders worden volgens de GMP-code geproduceerd, waardoor u kiest voor kwalitatief uitstekende producten. U kunt bij Wijnen Welten Agro B.V. kiezen voor producten voor uw melkvee, maar aan de andere kant ook voor de Jongvee Mix, Vivo Start, Vivo Groei of een van de andere producten van Mijten.


Horsefood the Best van Van Gorp

Wijnen Welten Agro B.V. is uw leverancier van Horsefood the Best. Horsefood the best bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde voeders, in de vorm van brokken, mixen en supplementen. Elke dag kunt u voor uw paard een uitgebalanceerd menu samenstellen. Uw paard wil toch alleen smakelijk, gezonde en zuivere producten eten!

Voordelen Horsefood the Best

Horsefood the Best biedt diverse voordelen en wordt bovendien gebruikt door Hans Peter Minderhoud, Edward Gal en Tim Lips, wat op zich natuurlijk al voldoende zegt. Bovendien gaat de kwaliteit boven alles en wordt er een zo compleet mogelijk pakket samengesteld. Men is altijd bezig met innovatie en speelt in op de concrete marktbehoeften. Zo is er in de loop der jaren een maatwerkpakket ontstaan. Horsefood the Best is een uitstekende keuze voor uw paard.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@wijnenwelten.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.