Voeding voor paarden

Een paard is een graasdier

Een graasdier heeft optimaal profijt van een goede en uitgebalanceerde voeding, aangezien dit direct en indirect zorgt voor een uitstekende gezondheid. Zorg er daarom voor dat u uw paarden de uitstekende diervoeders van Wijnen Welten Agro B.V. aanbiedt. Zo zorgt u er met de juiste voeding voor dat zij zich op een natuurlijke en evenwichtige wijze ontwikkelen, om uiteindelijk uit te groeien tot prachtige paarden die hun naam als graasdier waar kunnen maken.

Voedingsadvies op maat

Een graasdier als een paard heeft behoefte aan voeding op maat. Wijnen Welten Agro biedt u een voedingsadvies op maat, op basis van jarenlange ervaring en expertise binnen de branche. Wij hebben uitstekende contacten met de producenten en leveranciers van de producten, waardoor we in staat zijn een gebalanceerde keuze te maken uit de verschillende producten. Laat u vrijblijvend adviseren over de beste voeding van uw paard, zodat u kiest voor een evenwichtige en gezonde voeding.

Merken Paardenvoeding

Horsefood 150pxHorsefood the Best van Van Gorp

Wijnen Welten Agro B.V. is uw leverancier van Horsefood the Best. Horsefood the best bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde voeders, in de vorm van brokken, mixen en supplementen. Elke dag kunt u voor uw paard een uitgebalanceerd menu samenstellen. Uw paard wil toch alleen smakelijk, gezonde en zuivere producten eten!

Voordelen 150pxHorsefood the Best

Horsefood the Best biedt diverse voordelen en wordt bovendien gebruikt door Hans Peter Minderhoud, Edward Gal en Tim Lips, wat op zich natuurlijk al voldoende zegt. Bovendien gaat de kwaliteit boven alles en wordt er een zo compleet mogelijk pakket samengesteld. Men is altijd bezig met innovatie en speelt in op de concrete marktbehoeften. Zo is er in de loop der jaren een maatwerkpakket ontstaan.


Havens sinds 1845

Havens is actief sinds 1845 en heeft op die manier een meer dan rijke historie op weten te bouwen. Wijnen Welten Agro B.V. levert u het ruimte en veelzijdige assortiment van deze producent, zodat u kiest voor de beste voeding voor uw paard. U kunt kiezen voor brokken, muesli’s of diverse mixen. De producten zijn in meer dan 50 landen beschikbaar, waardoor Havens met recht een wereldwijde speler genoemd mag worden.

Havens op basis van natuurlijke grondstoffen

Havens werkt uitsluitend op basis van natuurlijke grondstoffen, waardoor hun filosofie uitstekend aansluit bij die van Wijnen Welten Agro B.V. Wij zorgen er graag op zo’n natuurlijk mogelijke manier voor dat uw paard kan profiteren van een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bovendien houdt de voeding rekening met het feit dat uw paard een voeding op maat verlangt en verdient, door de hoeveelheid energie en vitaminen op uw paard af te stemmen.


HorSeMolen

HorSeMolen is gespecialiseerd in innovatief en kwalitatief paardenvoer en supplementen. Om die hun optimale werking te laten doen beginnen we altijd met de analyse van het welzijn van het paard. Op basis daarvan worden de voerschema’s aangepast, Het voer en de eventuele supplementen kunnen worden aangepast op het individuele paard en wat daar in welke fase van opleiding, training, sport-, topsport of peak performance van verlangd wordt.

Door optimalisatie van het voer en het voermanagement kan de conditie, het welzijn en daarmee de performance van paarden worden verbetert.


Pavo essentials en sportvoeding

Pavo is een bekende naam binnen het paardenvoer, waardoor we u als Wijnen Welten Agro B.V. graag meer vertellen over het assortiment dat we u kunnen leveren. Bovendien adviseert een van onze deskundigen u graag over het gebruik van de essentials of de sportvoeding. De essentials zorgen voor een goede basis voor de dagelijkse voeding van uw paard, terwijl de sportproducten ervoor zorgen dat u het optimale uit uw paard kunt halen.

Paardenvoer voor de fokkerij en supplementen

Pavo richt zich daarnaast op de fokkerij door producten te leveren die essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling. Hierin zitten bijvoorbeeld Podo Mineralen, die de behoeften van fokmerries, veulens en opgroeiende paarden op een uitstekende manier kunnen vervullen. Tenslotte kunt u bij ons kiezen uit de supplementen van Pavo, die ervoor zorgen dat uw paard optimaal kan herstellen van een ziekte of een zware inspanning.


Ruwvoer van Hartog

Hartog staat bekend als een uitstekende producent van ruwvoer voor uw paard, op basis waarvan het in een goede conditie en gezondheid komt, om topprestaties te kunnen leveren. Het ruwvoer van uw paard bestaat bijvoorbeeld uit een Lucerne-mix, Gras-mix of Compact Gras, deze producten zorgen ervoor dat uw paard een goede basisvoeding krijgt. Hartog werkt met de beste grondstoffen, waardoor de kwaliteit altijd optimaal is.

Krachtvoer van Hartog

Daarnaast is er het krachtvoer van Hartog. Onze deskundigen adviseren u graag over het gebruik van deze voeding voor uw paard. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor producten als Balance, Energy Classic, Energy Special en Concept. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een granenmix met een hoge energiewaarde, of aan de andere kant juist voor een totaalvoer dat rijk is aan vitaminen. Met het krachtvoer van Hartog komt uw paard in een optimale conditie.


Cavalor

U houdt van uw paard(en) en u wilt er alleen het allerbeste voor. Onder de merknaam CAVALORbrengt de dieren-voedergroep Versele Nutrition een volledig gamma paardenvoeders op de markt waarin u zeker kunt vinden wat voor uw paard(en) precies past. Dit met respect voor het juisteevenwicht tussen paard, sport en natuur. Voeding is een essentieel element voor de gezondheid van uw paard.

Daarom ontwikkelde Versele Nutrition de CAVALOR paardenvoeders zodanig dat u het juiste rantsoen kunt samenstellen. Dit in functie van de behoeften van elk paard en de prestaties die ervan verwacht worden. Dankzij de CAVALOR paardenvoeders beschikt u over de energiebronnen en natuurlijke, makkelijk verteerbare basisproducten van de hoogste kwaliteit.


MIJTEN: Paardenkracht uit de natuurijten

Mijten is zeer sterk op de natuur gericht, net zoals wij dat zijn bij Wijnen Welten Agro B.V., onder andere op het gebied van uw paardenvoer. Met de voeding van Mijten kiest u voor elementen die zeer dicht liggen bij de voeding die een paard krijgt uit de natuurlijk milieu. Hierdoor wordt de ontwikkeling en gezondheid van uw paard zo optimaal mogelijk ondersteund, ook wanneer uw paard in een stal staat.

Strenge selectie van grondstoffen

Het geheim van de kwaliteit van de producten van Mijten zit in het feit dat men een zeer strenge selectie toepast met betrekking tot de grondstoffen. Alleen de beste stoffen worden gebruikt voor de verwerking tot paardenvoeders, waardoor u uw paard niets minder dan het beste hoeft te geven. Als Wijnen Welten Agro B.V. staan we volledig achter deze strenge selectie en zorgen we er zo graag voor dat u voor een evenwichtige, krachtige en voedzame basis voor uw paard kunt zorgen.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons naar info@wijnenwelten.nl

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.